Интелигентно индустриално осветление

Интелигентно, мащабируемо и модулно, нашето решение за контрол на осветлението DALI е изградено върху IoT отворени протоколи за икономична инсталация, оптимизирано използване на енергия и пълна гъвкавост във вашата сграда.

Успешно получихме вашето запитване.
Обикновенно отговаряме в рамките на няколко минути, като в редки случаи до 3 часа в работно време и в зависимост от услугата, наш експерт ще се свърже с вас. 
Очаквайте ни скоро!
НЕУСПЕШНО ИЗПРАЩАНЕ !

1) Проверете дали имате връзка с интернет не е прекъснала!
2) Проверете дали сте попълнили всички полета!
* Ако проблема продължава след 2-ри опит, моля свържете се директно с нас на +359878622202
Монтаж на енергийно ефективни осветителни инсталации за ✔️ Сградна автоматизация ✔️ Сензорно ✔️ Магнитно релсово осветление ✔️ ЛЕД ( led) осветителни тела ✔️ Линейно, Digital Addressable Lighting Interface
Клиенти и завършени проекти по
електрически инсталации

Гъвкъв контрол на осветлението и намаляване на разходите за енергия

Ние предлагаме широка гама от DALI 2 сензори, устройства и периферни устройства за изграждане на вашата мрежа. Ние също така ще ви помогнем да изберете перфектния модул DALI 2 за управление на вашата мрежа и интегриране на други услуги за автоматизация на сгради, ако е необходимо, като използвате други ключови отворени протоколи. MQTT – ISO стандарт, който е предназначен да минимизира мрежовата честотна лента и изискванията за ресурси на устройството, без да прави компромис със скоростта или свързаността, като пести енергия и балансира натоварването на мрежата. LON и IP BACnet – международни стандарти за интегрирани услуги, тези протоколи са предназначени да предпазят вашата мрежа в бъдеще и да гарантират, че различни устройства от различни производители могат да докладват ясно и да отговарят на контролни команди.

Лесна инсталация, устойчиви мрежи

Лесна инсталация, устойчиви мрежи

За оптимални резултати препоръчваме комбиниране на DALI 2 контроли с нашите модулни решения за окабеляване, които са предварително произведени и тествани извън обекта за наистина минимален, прост процес на инсталиране. Това разположение ви дава максимални предимства по отношение на лесна инсталация, пълна свързаност и надеждност на вашата сграда. Въпреки това, дори със съществуващото ви окабеляване, инсталирането и конфигурирането все още е проста операция благодарение на ключовите отворени стандарти и протоколи. Конфигурирането на вашата интелигентна осветителна система вероятно ще бъде непрекъснат процес, докато оптимизирате вашите устройства и вашата мрежа с течение на времето. Нашият ангажимент към рамката Soft Landings означава, че ще осигурим безпроблемен преход от инсталация към работа и ще продължим да ви подкрепяме и съветваме относно усъвършенстването на вашата мрежа. Можем също така да ви подкрепим с поддръжка, модификации и бъдещо разширение или надграждане.

Автоматизирани системи с мащабируеми възможности за контрол на осветлението

Автоматизирани системи с мащабируеми възможности за контрол на осветлението

  • Търговските сгради и офиси - Напълно автоматизиран контрол въз основа на данните за употребата, събрани от мрежата, други сгради могат да се възползват значително от интегрирано интелигентно осветление и система за сградна автоматизация.
  • Центрове за данни и фармацевтични  – наблюдавайте дейността, контролирайте достъпа от централна станция. Осигурете прости приложения и бутони за управление на функции в залата за данни или производствените зони. Във всички тези среди потребителите ще очакват достъп, за да управляват системата сами. Ясните приложения, бързите превключватели и информативните панели за отчитане скриват сложността на системата от потребителите, като същевременно гарантират, че те могат да изпълняват всяка функция с натискането на един бутон. Интелигентните сензори могат да управляват устройства въз основа на заетостта, спестявайки енергия, като същевременно поддържат зает вид през периодите, когато имотът е празен.
  • Хотели – системите за стаи за гости могат да се интегрират с решения за фронт офис и резервация на стаи, за да включат захранването в стаята, да отключат вратите и да регулират предварително осветлението и температурата. За допълнителна нотка на лукс можете дори да съхранявате и извиквате предпочитания за осветление и температура за завръщащи се гости.

Искаш да плануваш бюджета си за ел. инсталация?

Успешно получихме вашите данни.
До 2 часа ще свържем с вас в работно време.
НЕУСПЕШНО ИЗПРАЩАНЕ !

1) Проверете дали имате връзка с интернет не е прекъснала!
2) Проверете дали сте попълнили всички полета!
* Ако проблема продължава след 2-ри опит, моля свържете се директно с нас на +359896022221
Често задавани въпроси

Какво ни питат клиентите често за

CMS BIND

Какво включва проверката по измерване на заземяваняване на заземителна инсталация?

Проверката и измерването на заземяването са важни процедури, които трябва да се извършват редовно, за да се гарантира безопасната работа на електрическите системи и оборудване. Като тя включва: Измерване на заземителното съпротивление, Проверка на качеството на заземителната система, Проверка на изолацията, Проверка на протока на заземителната система.

Методи за измерване на земното съпротивление и как да се интерпретират получените стойности

Измерването на земното съпротивление е важна процедура при инсталиране на електрически мрежи и системи. Съществуват различни методи за измерване, като всеки от тях има своите предимства и ограничения. Например, методът на късо съединение изисква специални устройства и може да бъде опасен, а методът на измерване на напрежението може да бъде по-лесен, но също така може да бъде по-малко точен. При измерването на земното съпротивление, важно е да се има предвид фактори като съпротивлението на почвата и размерите на електрическата мрежа. Също така, е необходимо да се интерпретират получените стойности, за да се гарантира, че мрежата е правилно инсталирана и защитена от евентуални опасности. При избора на метод за измерване на земното съпротивление, е важно да се има предвид стандартът БДС HD, който дефинира правилните методи и стойности за измерване. Това гарантира, че измерванията са надеждни и точни. Коректната интерпретация на получените стойности може да помогне за откриване на проблеми с инсталацията на мрежата и да предотврати евентуални аварии.

Как да се измери съпротивлението на заземяването и как да се избере подходящо устройство за измерване

Заземяването на електрическата мрежа е от съществено значение за сигурността на електрическите инсталации. За да се гарантира правилната работа на заземителната система, необходимо е да се измери съпротивлението на заземяването. За тази цел могат да се използват различни методи, като късо съединение или измерване на напрежението. За да се избере подходящо устройство за измерване на съпротивлението на заземяването, трябва да се вземат предвид няколко фактора, като големината на заземителната система и точността, която се желае да се постигне. Най-често се използват тангенциални методи за измерване, които са много ефективни при измерване на съпротивлението на заземяването на големи системи. Важно е да се отбележи, че получените стойности на съпротивлението на заземяването трябва да бъдат правилно интерпретирани, за да се гарантира правилната работа на заземителната система. За тази цел е необходимо да се има достъп до съответните стандарти и ръководства за измерване на заземителната система.

Защо е важно да се измери съпротивлението на заземяването и как да се интерпретират максималните стойности

Заземяването е един от най-важните аспекти при електроинсталациите, тъй като правилното му функциониране гарантира безопасността на електрическата мрежа. За да се уверите, че заземяването е в добро състояние и работи правилно, трябва да измерите съпротивлението на заземяването. Максималните стойности на съпротивлението на заземяването са важен показател, който показва дали заземяването е в добро състояние или не. Ако стойността е твърде висока, това може да покаже, че има проблеми със заземяването, които могат да предизвикат аварии и нарушения в работата на електрическата мрежа. За да се измерят максималните стойности на съпротивлението на заземяването, е необходимо да се използва специално устройство за измерване и да се следват правилните процедури за измерване, за да се гарантира точността на резултатите. Редовното измерване на съпротивлението на заземяването е от съществено значение за поддържане на безопасността на електрическата мрежа и трябва да се извършва от квалифициран електротехник.

Измерване на съпротивлението на заземяването - как да се избере правилното оборудване и метод

Измерването на съпротивлението на заземяването е важна задача за осигуряване на безопасността на електрическите инсталации. За да се измери съпротивлението на заземяването, е необходимо да се избере правилното оборудване и метод, който да осигури точни резултати. Някои от методите включват използването на късо съединение, измерване на напрежението и други. Изборът на правилния метод зависи от конкретната инсталация и условията за измерване. Също така, изборът на подходящо оборудване като мултиметър или специализирано устройство за измерване на съпротивлението на заземяването е от съществено значение. Затова е важно да се консултирате с експерт или да се запознаете с инструкциите за използване на оборудването, преди да започнете да измервате съпротивлението на заземяването.

Как се избира правилната методология за измерване на земното съпротивление и съпротивлението на почвата ?

Измерването на земното съпротивление и стойностите на съпротивлението на почвата е от решаващо значение за поддържането на безопасността в електрическите мрежи. Земното съпротивление е мярка за ефективността на заземяването и може да покаже дали има недостатъчно или дефектно заземяване в електрическата система. Има различни методи за измерване на земното съпротивление и съпротивлението на почвата, като тези методи могат да бъдат категоризирани като методи за късо съединение или методи за измерване на напрежението. Изборът на подходящ метод зависи от спецификите на дадената електрическа система и условията на работа. За да се осигури точно измерване на земното съпротивление и съпротивлението на почвата, трябва да се избере правилната методология, която може да включва избора на подходящо оборудване и анализ на резултатите. БДС HD предоставя ясни насоки за измерване на земното съпротивление и съпротивлението на почвата, които трябва да бъдат спазени за точни и надеждни резултати. Правилното измерване на земното съпротивление и съпротивлението на почвата е от основно значение за гарантиране на безопасността в електрическите мрежи, както и за оптимизиране на ефективността на заземяването. Съответното избиране на методология и оборудване за измерване на земното съпротивление и съпротивлението на почвата е от ключово значение за точни и надеждни резултати.